İzmir; Konak; Akdeniz mahallesi Kazım dirik caddesi Gayret Han No:4 Kat:2/24

Hepsini Göster (2)
Kurs seç
Telefon formatı
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ1

Kişisel verilerin işlenmesi için onay veriniz. Alınan kişisel verileri sadece şirketimiz içerisinde kullanmayı ve üçüncü şahıslara devretmemeyi taahhüt ederiz.

Detaylar.

0 gün.

00:00:00

ÖĞRENME HARİTASI - BİLGİYE OLAN İLGİYİ ARTTIRMANIN BİR YOLU

Eğitim limanlarında birçok farklı görev ve tür vardır. Örneğin, bir sınava girebilir veya küçük bir oyun oynayabilir, bir proje geliştirebilirsiniz, ancak bir görev vardır: ebeveynlerden geri bildirim almak, onların görüşleri ilginçtir. YouTube'a yükleyebilir ve bu oyunu nasıl oynadığına dair bir video çekebilirsiniz. Bir dizi garip programlama testinden geçmek, farklı şekillerin çeşitli varyantlarını simüle etmek ve daha sonra bu şekillerden tek parça bir model oluşturmak mümkündür. Örneğin, satranç taşlarını simüle edebilir, satrançtan tamamen bitmiş bir tahta monte edebilirsiniz

Nova Academy öğrencileri, ilk derslerden başlayarak öğrenim kartlarına erişebilirler. Sınıftaki öğretmenler eğitimin aşamalarını analiz eder, ancak genel olarak pratik dersler ve harita, sizinle yakından ilişkili olmayan iki paralel süreçtir, bu yüzden onları zorlamaya çalışıyoruz. Öğrencilerin zaten üçüncü, dördüncü, beşinci derste, tematik bir planla gerekenden çok daha fazlasını öğrenmeleri her zaman güzeldir. Daha sonra onları izleyicilerle çalışmaya bağlarız, sadece teknik bilgiyi değil, aynı zamanda diğer öğrencilere yardım etme fırsatı da veririz, böylece sosyal becerilerini geliştiririz.

Haritalardaki görevlerin kendileri kısaca açıklanmıştır, çoğu zaman bu video biçimidir. Metinden uzaklaştık, öğrenciler YouTube'da açık videoları izliyorlar. Onlar için farklı projeler yapıyorlar. Her öğretmenin, öğrenim kartından herhangi bir projeyi veya ödevi değerlendirmek için kendi sistemi vardır.

Öğrenci görevi tamamladıktan sonra ekstra paralar alır. Bu paralar, karakterinizi bir bütün olarak yükseltmek, achivks'lerinizi açmak, farklı puanlar almak için kullanılabilir. Bu noktalar birbirine bağlı ve Journal ev geliştirme sistemimize geliyorlar. Journal'ın en ilginç kısmı, kazanılan puanlarınızı ve geçmiş test puanlarınızı gerçek dünyadaki gerçek ödüller için değiştirebilmenizdir: ister flash sürücüler, araçlar, Nova Academy rozetleri, not defterleri olsun.

Gelişim sırasında kendimize belirlediğimiz temel görev, öğrenmeyi bir bilgisayar oyunu oynamaktan çok daha ilginç hale getirmekti, çünkü oyunlar artık öğrencilerin zamanını «yiyor». Yaşamı nadiren olumlu yönde etkiliyorlar ve somut bir şey yaratmayı öğrenmek, çocuğun gelecekte başarısını belirleyen şeydir. Şu anda ilk üç öğrenci grubu test ediliyor, sonuçlar etkileyici. Evde nasıl çalışılacağına dair klişeler kırılıyor. Bu başarı dalgasında, bu aracın uzaktan eğitim için harika bir şekilde kullanıldığını fark ettik. Nova Academy'nin şubesinden uzakta yaşayan öğrenciler kendi başlarına bir eğitim haritasından geçerler. Mentor, öğrencinin şu anda hangi aşamada olduğunu takip etme, ona yardım etme, kişisel bir video gönderme, açıklama gönderme fırsatına sahiptir ve böylece evdeki bilgisayarda otururken öğrenebilirsiniz. Geleceğin çevrimiçi ve çevrimdışı öğrenme kombinasyon sistemlerinin arkasında olduğunu düşünüyoruz

İlginç? O halde +90 505 474 59 44 numaralı telefondan bir danışma veya etkinliğe kaydolmak için acele edin, WhatsApp'dan veya Akademi web sitesindeki form aracılığıyla yazın!

Bilgi Al!
Teknopark'tan eğitim için % 60'ye varan burs alın!
Bilgi Al!
Gelecek bilişimde! Çocuğunuzu hemen deneme dersine yazdırın!
Bilgi Al!
Teknopark'tan eğitim için % 60'ye varan burs alın!

Bu site çerez kullanır

Gizlilik Politikası

ve

Yasal Bilgiler